Egy tortaforma aljába sütőpapírt teszünk. Az almákat meghámozzuk, és rászeleteljük a papírra. Majd megszórjuk 5 dkg cukorral és a fahéjjal. A margarint felolvasztjuk, hozzákeverjük a többi hozzávalót. Jól kikeverjük, majd az alma tetejére öntjük. Előmelegített sütőben közepes lángon, kb. fél óra alatt készre sütjük. Ha kihűlt, hirtelen mozdulattal tálcára borítjuk, hogy az alma kerüljön felülre. A papírt óvatosan lehúzzuk róla, és ízlés szerint pici fahéjat szórunk rá.
**********************************************************
3 evőkanál zselatint beáztatunk 3 dl tejbe. Közben 20 dkg margarint 20 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral kikeverünk, hozzáadunk 2 egész tojást és az áttört túrót. Jól összekeverjük. A beáztatott zselatinhoz 2 dl forró tejet öntünk, majd hozzákeverjük a túrós masszához. Tortaformába rétegenként teszünk masszát, babapiskótát, banánt. Hűtőszekrénybe tesszük, és kb. 4 óra dermedés után szeletelhetjük.